Powerclasses

Wanneer je op bepaalde onderdelen een duwtje in de goede richting nodig hebt, kun je gebruik maken van ons aanbod van unieke en op maat gemaakte ‘powerclasses’. Dit zijn kortdurende, inspirerende en vooral ook impactvolle trainingen, die naadloos inspelen op de in de meting gesignaleerde problemen. Deelname aan een Powerclass leidt ertoe dat je in minimale tijd het maximale rendement kunt behalen, De powerclasses zijn geënt op ‘breinvriendelijke leerprincipes’ die snel en effectief leren mogelijk maken. Ze zijn er tenslotte ook vooral op gericht om concreet aan de slag te gaan. Doen is immers de beste manier van leren.

1. Motivatie & Geluk
2. Schitteren met stress
3. Presteren met het doel voor ogen
4. Maak van je team een powerhouse
5. Geef je lichaam een boost!
6. Vlammen met visie

Wat maakt de ‘powerclasses’ zo krachtig?

  • Meten = weten: het programma is gebaseerd op objectief gemeten resultaten, waardoor we in staat zijn om de training naadloos op de bestaande behoeften aan te passen.
  • Koppeling theorie en praktijk: de theoretische basis van het programma bestaat uit recente wetenschappelijke inzichten op het gebied van psychologie en neurologie. De kennis wordt overgebracht door topdeskundigen. De praktische en ervaringsgerichte insteek van de trainers maakt het mogelijk om theorie en praktijk naadloos met elkaar te verbinden.
  • Breinvriendelijke leerprincipes: het programma is gebaseerd op breinvriendelijke leerprincipes, die snel en effectief leren mogelijk maken. Tot die principes behoren ‘secure based learning’ (aandacht voor veilige én stimulerende leeromgeving), ‘brein plasticiteit’ en ‘groei mindset’ (leren omdat je ertoe in staat bent en omdat je het wilt’), ‘sociaal leren’ (samen met en van anderen leren) en ‘actieleren’ (doen is de beste manier van leren).
  • Actieleren: het trainingsprogramma draait om het beïnvloeden van (innerlijk en uiterlijk) gedrag. In tegenstelling tot wat vaak wordt verondersteld, is gedragsverandering niet per definitie een moeizame en langdurige aangelegenheid. Wanneer je het echt wilt en ook daadwerkelijk aan de slag gaat, is gedrag 10 x sneller te veranderen dan gebruikelijk.
  • JIJ! Jouw persoonlijke ambitie is maatgevend voor het slagen van dit programma. Positief presteren doe je niet omdat het moet, maar omdat je het wilt!

Wat we nog meer doen

Energiemeting

Meet de energie die het verschil maakt

Activerings- workshop

Een actieplan om energielekken te dichten en nieuwe energiebronnen aan te boren

90 dagen boost

Maximaal presteren in minimale tijd