Wil je niets missen? Abonneer je dan op onze gratis update

 In Nieuwsbrief
Zo’n 10x per jaar informeren we je over de zaken die ons bezig houden, van inspirerende boeken tot aan de onderzoeken die we uitvoeren. Abonneren kan hier (gratis).We vragen je dan om je naam en email-adres in te vullen zodat we je de nieuwsbrief kunnen sturen. We gebruiken deze gegevens niet voor andere doeleinden dan deze gratis nieuwsbrief en je kunt het elk moment weer opzeggen (via de button onderaan elke nieuwsbrief, of door een mailtje te sturen aan info@energyfinder.nl)

De meest recente EnergyFinder-nieuwsbrieven vind je hier:

EnergyFinder-nieuwsbrief, november 2018: over het clichébeeld van de ambtenaar dat niet klopt, zoals de sectorstudie Overheid laat zien. Tevens een link naar de sectorstudie Onderwijs.

EnergyFinder-nieuwsbrief, september 2018: met daarin het onderzoekswhitepaper dat we presenteerden tijdens het Kennisfestival. De editie 2018 van ons jaarlijks onderzoek naar de energie van werkend Nederland, laat zien dat het aan de buitenkant goed lijkt te gaan met ons maar dat het aan de binnenkant goed mis is. Slechts één op de tien werknemers is enthousiast en met volle energie aan de slag.

EnergyFinder-nieuwsbrief, mei 2018: interviews met Wouter van Noort (1Vandaag, NRC: over de invloed van de smartphone op ons leven) en Martijn Veltkamp die uitlegt hoe je fietsend je hoofd kunt verzorgen.
EnergyFinder-nieuwsbrief, april 2018: hierin lees je onder meer over werkvervuiling als doodsoorzaak #5, het nieuwe onderzoek naar de energie van werkend Nederland, onze nieuwe website, de nieuwe lichting trainers en hoe een meting wel activerend kan werken…
Energieke groet,
Patrick Davidson & Hans van der Loo

Download nu het whitepaper onderzoek energie werk corona