Publicaties

Werkvuur

Werkvuur laat op wervelende wijze zien wat er misgaat met ons werk, maar ook hoe wij uit de werkmalaise kunnen ontsnappen en op doeltreffende wijze stress kunnen bestrijden. Dit boek neemt je mee in de woelige wereld van werk en energie. Aan de hand van de nieuwste wetenschappelijke inzichten op het gebied van positieve energie, inspirerende cases en prikkelende, vaak tegendraadse opvattingen van spraakmakende (inter)nationale experts, ontdek je hoe je jezelf en anderen op gerichte wijze kunt activeren. Neem de regie over eigen energie weer in eigen hand.

 

Koop het boek

Onderzoekswhitepaper

Vijf jaar op rij doen we al onderzoek naar de energie van werkend Nederland. Het meest recente onderzoekswhitepaper, verdiepende sectorstudies en infographics zijn gratis te downloaden van onze site.

 

 

Download het whitepaper

Waar haal je de energie vandaan?

Still going strong. Ons boek Waar haal je de energie vandaan? verscheen ruim drie jaar terug, stond lang in de top van de bestsellerslijst en staat nog steeds volop in de belangstelling. Binnenkort alweer de 5e druk!

 

 

Koop het boek

Sectorstudies als verdieping op het whitepaper

Voor de sectoren zorg & welzijn, overheid en onderwijs zijn sectorstudies gratis te downloaden. Dit zijn verdiepingen per sector op het onderzoekswhitepaper.

 

Download een sectorstudie