Team

EnergyFinder is opgericht door Hans van der Loo en Patrick Davidson, auteurs van boeken als ‘Waar haal je de energie vandaan?’. Samen met enkele andere experts helpen wij mensen, teams en organisaties om met meer energie te werken aan wat ze echt belangrijk vinden. Gecertificeerde trainers zorgen ervoor dat je als individu, team of organisatie inzicht krijgt in je eigen energie om vervolgens doelgericht en met meer plezier aan de slag te gaan. Niet omdat het moet, maar omdat je het wilt!

“Zo kunnen we de goodguys laten winnen”

Patrick is gefascineerd door topprestaties en gespecialiseerd in het realiseren van ambities met klantteams. Als adviseur, spreker en publicist wil hij mensen helpen om zelf een prestatiesprong te maken. Patrick heeft in het verleden bij diverse aansprekende adviesbureaus gewerkt in binnen- en buitenland en richtte in 2015 samen met Hans EnergyFinder op. “Zodat we mensen & teams kunnen helpen om op eigen kracht te werken aan aansprekende uitdagingen en de good guys kunnen laten winnen, in het echt.”

“Veranderen is geen kwestie van moeten, maar van willen”

Hans van der Loo is expert op het gebied van visie, strategie en gedragsverandering. Als bekend managementauteur, spreker en adviseur met beide benen in de praktijk weet hij als geen ander hoe je mensen en organisaties in beweging kunt brengen om prestatiedoorbraken te realiseren. Met EnergyFinder wil hij ervoor zorgen dat veranderen een feest voor mensen wordt. ´Veranderen is geen kwestie van moeten, maar van willen´.