Team

EnergyFinder is opgericht door Hans van der Loo en Patrick Davidson, auteurs van boeken als ‘Werkvuur: hoe energieke mensen en teams positieve impact maken’. Samen met enkele andere experts helpen wij mensen, teams en organisaties om met meer energie te werken aan wat ze echt belangrijk vinden. Gecertificeerde trainers zorgen ervoor dat je als individu, team of organisatie inzicht krijgt in je eigen energie om vervolgens doelgericht en met meer plezier aan de slag te gaan. Niet omdat het moet, maar omdat je het wilt!

“Jezelf overtreffen, elke dag weer”

Patrick Davidson (1971, Amsterdam) is woonachtig in Haarlem. Gefascineerd door mensen en teams die zichzelf overtreffen op dagelijkse basis. Studeerde Bedrijfseconomie aan de Vrije Universiteit en werkte ruim 20 jaar als consultant door heel Europa voordat hij in 2015 zijn baan opzegde en de krachten bundelde met Van der Loo om EnergyFinder te starten. Hun recente werk is vertaald in 8 talen en in meer dan 20 landen verschenen.

“Regie over eigen energie zodat je uitzonderlijke prestaties kunt neerzetten”

Hans van der Loo (1954, Luxemburg), woont in Utrecht. Werkte na zijn tijd als wetenschapper (aan diverse universiteiten) voor enkele adviesbureaus om in 2015 met Davidson samen een eigen bureau (EnergyFinder) te starten. Gedreven om mensen en teams inzicht in eigen energie, gedrag en prestaties. “Zodat mensen regie over eigen energie kunnen nemen en uitzonderlijke prestaties kunnen neerzetten.”

Download nu het whitepaper onderzoek energie werk corona