Wat we doen

Meten & Activeren

Slimme online survey laat zien waar energie lekt. Direct met het hele team aan de slag met verbeteracties. Voor (project) teams die willen versnellen, beweging willen creëren of op weg zijn naar zelfsturing. De bijbehorende workshop bieden we ook online aan.

Powerclass

Versneld nieuwe vaardigheden leren aan de hand van een praktijkcase die deelnemers zelf inbrengen. Voor teams of open inschrijving per persoon. Ook in te zetten als extra boost na meting + workshop. Deze trainingen bieden we ook online aan.

Lezing

Voor grotere groepen of als onderdeel van een congres. Interactief, multimediaal en gericht op actie. De nieuwste inzichten op het gebied van mindset en motivatie. Deze lezingen bieden we ook online aan.

Meten & Activeren

Meten, leren en direct in actie komen

Wat je doet

 • 10 minuten online survey met
  energierapportage (energiecode) als resultaat
 • 90 minuten rapportage bespreken. (tevens online)
  Waar zit energie, waar lekt het?
 • 90 minuten met hele team samen (tevens online)
  verbeteracties bedenken volgens de ACTIV-methode
 • Optioneel een extra boost met een
  Powerclass (tevens online)

Wat het oplevert

Teams leren dat het al dan niet hebben van energie de verantwoordelijkheid is van het team en haar leden. Ze weten precies waar de pijnpunten zitten en snappen hoe de relatie tussen energie, gedrag en prestaties werkt. Ze kunnen zeer gericht aan de slag (tevens online) met hun energie via de ACTIV-methode en veranderen zichzelf(!) in een succesteam.

Wat het kost

Activeringsworkshop (tevens online), meting & rapportage: op aanvraag.

Powerclass

Leren, experimenteren en direct
realiseren

Wat je doet

 • 2 krachtige sessies van bij elkaar 12 uur tussendoor werk je 12 uur aan een zelf ingebrachte praktijkcase
 • Er is ook een onlinevariant.
 • Na 24 uur kun je heel gericht aan de slag.

Wat het oplevert

Omdat je je eigen (team)doel en je eigen praktijkcase inbrengt ben je heel praktisch en doelgericht bezig. Je krijgt van ons de nieuwste inzichten en gaat daar direct mee aan de slag. Geen vage sessies en stapels papier die in een la verdwijnen, maar krachtig en concreet.

Wat het kost

Prijs op aanvraag (zowel incompany als open inschrijving, ook in een onlinevariant). Neem gerust contact met ons voor meer informatie.

Lezing

Fascinerende inkijk in de relatie tussen energie, gedrag en prestaties

Wat je krijgt

Geef je congres of webinar een boost met een ‘motivational speech’ waar de energie vanaf spat. Onze lezingen zijn altijd interactief, multimediaal en gericht op actie. De inhoud en de lengte bepalen we in overleg.

Wat het oplevert

De deelnemers gaan naar huis met de nieuwste inzichten op gebied van mindset, motivatie en samenwerken. Wat is energie, waarom is het zo belangrijk, hoe werkt energie, hoe activeer je jezelf en anderen?

Wat het kost

Lezing van circa 1,5 uur: 1750 – 2500 euro
all-in, exclusief BTW.

Download nu het whitepaper onderzoek energie werk corona