Wie we zijn

Mensen helpen te worden wie ze zouden kunnen zijn!

Met positieve energie, gedragsverandering en prestatieverbetering

EnergyFinder is opgericht door Hans van der Loo en Patrick Davidson, auteurs van het boek ‘Waar haal je de energie vandaan?’. Samen met enkele andere experts helpen wij mensen, teams en organisaties om te worden wie zij zouden kunnen zijn. Wij doen dit door mensen inzicht te geven in hun krachten en hen te helpen om deze op een gerichte wijze te versterken.

 • Patrick Davidson
  Patrick Davidson

  Gefascineerd door topprestaties en gespecialiseerd in het waarmaken van ambities. Doorgewinterde adviseur die graag de good guys laat winnen.
  Patrick is gefascineerd door topprestaties en gespecialiseerd in het realiseren van ambities met klantteams. Als adviseur, spreker en publicist wil hij mensen helpen om zelf een prestatiesprong te maken. Patrick heeft in het verleden bij diverse aansprekende adviesbureaus gewerkt in binnen- en buitenland en richtte in 2015 samen met Hans betterday op. “Zodat we ook zelf met de spirit van een start-up kunnen werken aan aansprekende uitdagingen en de good guys kunnen laten winnen.”

 • Hans van der Loo
  Hans van der Loo

  Expert op het gebied van visie, strategie en gedragsverandering. Veelgevraagd spreker en bekend managementauteur.
  Hans van der Loo is expert op het gebied van visie, strategie en gedragsverandering. Als bekend managementauteur, spreker en adviseur met beide benen in de praktijk weet hij als geen ander hoe je mensen en organisaties in beweging kunt brengen om prestatiedoorbraken te realiseren. Met betterday wil hij ervoor zorgen dat veranderen een feest voor mensen wordt. ´Veranderen is geen kwestie van moeten, maar van willen´.