Waar haal je de energie vandaan?

 In Energiemanagement, EnergyFinder, Waar haal je de energie vandaan?

Boek | Op 1 maart ligt het nieuwe boek Waar haal je de energie vandaan? in de winkels!

Energie is de beste voorspeller van succes. Energieke mensen zitten beter in hun vel, gedragen zich actiever en presteren beter. Maar waar haal je die energie vandaan? Hoe laad je jezelf voldoende op, zodat je bestand bent tegen de hectiek van alledag en steeds weer het beste uit jezelf weet te halen?

In dit praktische boek lees je hoe je je mentale, emotionele en sociale energiebronnen vindt én activeert. Op basis van jarenlang onderzoek leggen de auteurs op heldere en aansprekende wijze uit hoe je dagelijks met 100% energie aan de slag kunt gaan. Daarnaast geven ze tientallen tips en technieken om energieker dan ooit door het leven te gaan en buiten gewoon te presteren, thuis en op je werk. Waar haal je de energie vandaan? is een no-nonsenseboek voor iedereen die in beweging wil komen!

• Een inspiratieboek voor iedereen die dagelijks met 100% energie aan de slag wil gaan

• Boordevol kennis, tips en technieken om je mentale, emotionele en sociale energiebronnen aan te boren

• Wat de bestseller Energy Boost doet voor managers en professionals, doet dit boek voor iedereen – zakelijk en privé

Hans van der Loo is expert op het gebied van energiek veranderen. Eerder schreef hij de bestsellers ‘Kus de visie wakker’, ‘We hebben er zin in!’, ‘Energy Boost’ en ‘Vaart maken’.

Patrick Davidson is als adviseur, spreker en publicist gespecialiseerd in het realiseren van prestatiesprongen. Samen zijn zij eigenaar van betterday en EnergyFinder.

Met illustraties van Arjen Nicolai.

Voor reserveringen, klik hier.

Batterijmannetje EnergyFinder landscape Arjen NicolaiEnergiezones en types EnergyFinder

Download nu het whitepaper onderzoek energie werk corona