Waar zit de energie die het verschil maakt?

EnergyFinder is een uniek meetinstrument dat de hoeveelheid en kwaliteit van energie van medewerkers, teams en organisaties in kaart brengt. EnergyFinder geeft je inzicht in de algemene basismotivatie waarmee dagelijks wordt gewerkt, de energiebronnen waaruit geput wordt, de energiezones die op team- of afdelingsniveau te onderscheiden zijn en het beeld van het eigen prestatievermogen. EnergyFinder geeft concrete inzichten in bestaande energielekken en ongebruikt potentieel, die gebruikt kunnen worden om de noodzakelijke dialoog met medewerkers te voeren en die vertaald kunnen worden in gerichte en doeltreffende interventies.

De vier onderdelen van EnergyFinder:

Onderzoek en rapport bestaan uit vier onderdelen:

energyfinder emotionele energie

Emotionele Energie, staat voor de algemene motivatie waarmee medewerkers dagelijks aan het werk zijn.

energyfinder emotione sociale energie

Mentale & Sociale Energie: de energiebronnen waaruit medewerkers tijdens hun werkzaamheden putten: aandacht, ambitie, bevlogenheid en betrokkenheid.

energyfinder energiezones

Energiezones: de zones die binnen het team bestaan: zinzone, comfortzone, hyperzone en zombiezone.

energyfinder-energie-prestaties

Het beeld van het prestatievermogen.

Vaak heb je ‘een gevoel’ dat het in je team of organisatie aan energie ontbreekt. Om je vingers er écht achter de krijgen, heb je ‘harde informatie’ nodig. Met behulp van de resultaten uit dit rapport ben je in staat om te bepalen wat er waar en in welke mate aan de hand is. Op basis van de meting krijg je concrete gegevens over knelpunten en energielekken, die je kunt gebruiken om de noodzakelijke dialoog met uw medewerkers te kunnen voeren en die vertaald kunnen worden in gerichte en doeltreffende interventies. Aan de hand van de resultaten ben je in staat om energiek aan de slag te gaan en optimaal te presteren.

Wat we nog meer doen

Activerings- workshop

Een actieplan om energielekken te dichten en nieuwe energiebronnen aan te boren

Powerclasses

Gericht en pijlsnel op het goede pad

 

 

90 Dagen Boost

Maximaal presteren in minimale tijd