NIEUWSBRIEF ENERGYFINDER

 In Psychologische veiligheid

In deze nieuwsbrief berichten wij je over het onlangs verschenen boek Psychologische veiligheid van Hans van der Loo en Joriene Beks.

Wij wijzen je erop dat je op 23 juni een gratis webinar over het boek en thema kunt volgen. Geen zin in lezen? Dan kun je op je gemak kijken naar de speciaal ontwikkelde online masterclass.

 

Lees hieronder wat psychologische veiligheid is en hoe ermee aan de slag kunt gaan.

Gratis webinar op 23 juni om 15 uur: Psychologische veiligheid – De sleutel tot succesvolle teams

Hoe creëer je een psychologisch veilig klimaat in teams en organisaties? Hoe zorg je ervoor dat mensen zich thuis voelen? Dat ze hun mond open doen wanneer het erom spant? Dat ze voor gemaakte fouten uit durven te komen? Dat ze bereid zijn om nieuwe en afwijkende ideeën in te brengen? En dat ze zich verantwoordelijk voelen voor een positieve sfeer?

In hun boek ‘Psychologische Veiligheid’ leggen Hans van der Loo en Joriene Beks op basis van gedegen kennis en jarenlange praktijkervaring haarfijn uit hoe je met een hands-on benadering grip op dit relatief ongrijpbare thema kunt krijgen.

Dit kun je verwachten in het webinar:
–        Inspirerende voorbeelden en praktisch toepasbare inzichten
–        Concrete tips om psychologische veiligheid te vergroten
–        Antwoord op jouw vragen

Aanmelden en meer lezen

 

Eerste Nederlandstalige boek over ‘Psychologische Veiligheid’ goed ontvangen

Onlangs is het boek over het zeer actuele thema ‘Psychologische veiligheid’ verschenen. Het staat inmiddels in de top 10 van managementboek.nl en de top 3 van Businezz.nl.

Interesse in een sneak preview: kijk dan hier.

Wil je weten waarom psychologische veiligheid belangrijker is dan ooit? Klik dan hier

 

 

Hier nog wat citaten uit de eerste recensies:

‘Praktisch en recht voor zijn raap’- Dick Rochat

 

‘De auteurs slagen er goed in de lezer mee te nemen op deze ‘avontuurlijke reis’ waarbij benoemen van angsten en emoties, veronderstellingen en feiten nodig zijn om de belangrijkste factor van succesvolle teams te ontrafelen: het concept van psychologische veiligheid’  -Hans Koenderink, National Manager Human Intelligence Capability bij The Australian Criminal Intelligence Commission (ACIC).

 

‘Een plezierig geschreven boek en handzaam instrumentarium voor onze door Corona opgeschudde samenleving’ – Andreas Dijkhuis, directeur Nederlandse Vereniging van Rentmeesters NVR

 

Boek bestellen?

Je kunt het boek hier of hier bestellen.

 

 

 

 

 

 

Online Masterclass over Psychologische veiligheid

Samen met de makers van het Kennisfestival hebben wij een anderhalf durende online Msaterclass ontwikkeld. Meer informatie over de inhoud en mogelijkheid tot aanmelden vind je hier.

Wil je meer weten over het thema ‘Psychologische veiligheid’?

Kijk dan ook op de site www.psychologischeveiligheid.net

Download nu het whitepaper onderzoek energie werk corona