Infographic | Onderzoek naar de energie van werkend Nederland 2016

 In Energie werkend Nederland, Whitepaper

INFOGRAPHIC (ONDERZOEK NAAR DE ENERGIE VAN WERKEND NEDERLAND 2016 - final)Het onderzoek naar de energie van werkend Nederland, editie 2016, is weer uitgevoerd. Download hier de infographic van het onderzoek naar de energie van werkend Nederland 2016 zoals uitgevoerd door EnergyFinder en Integron:

 

 

Meer informatie?

Het whitepaper kun je downloaden via deze link.

Voor meer informatie en extra beeldmateriaal kun je contact opnemen met:

Hans van der Loo, tel.  06 525 371 15 of email hans@energyfinder.nl

Patrick Davidson, tel. 06 265 407 35 of email patrick@energyfinder.nl

 

Over het onderzoek

EnergyFinder (www.energyfinder.nl) heeft de afgelopen maand samen met onderzoeksbureau Integron onderzoek onder 4.400 werknemers verricht om de energie van werkend Nederland in kaart te brengen. Dit gebeurde eerder in 2013 en 2014. Met dit onderzoek willen we laten zien dat energie geen geitenwollen sokken thema is, maar een factor die ertoe doet en waarmee je het verschil kunt maken. Hoe meer energie mensen hebben, hoe sneller ze hun gedrag aanpassen en hoe beter ze presteren. Dit is geen veronderstelling, maar een bewezen feit.

Het onderzoek is uniek in zijn soort en gericht op het in kaart brengen van mentale, sociale en emotionele energiebronnen. Hierbij worden in totaal 20 dimensies van energie onderzocht. Door koppeling met werkbelevingsonderzoek en onderzoek naar de fysieke dimensie van werken kan diepgaand inzicht verkregen worden in de werking en de effecten van energie.

De meest algemene indicator is de procentuele verdeling in vier energiezones. Internationaal onderzoek heeft uitgewezen dat optimale prestaties mogelijk zijn wanneer minstens 65% van de betrokkenen zich in de zinzone bevinden. Het huidige percentage van 20% ligt daar ver onder.

Ietwat gechargeerd, zou je kunnen zeggen dat Nederlandse werknemers maar op halve kracht presteren…

Download nu het whitepaper onderzoek energie werk corona