Leestips voor de vakantie? 5 goede boeken voor deze zomer

 In Boek, Persoonlijk leiderschap, Stress

Zomerlezen – 5 goede boeken voor deze zomer (Patrick Davidson)

Het is weer zomer, het tempo gaat weer even omlaag, het is langer licht en dus krijgen we nog meer leestijd. Net als vorig jaar heb ik daarom weer een selectie gemaakt van boeken die ik je aanraad om te lezen deze zomer. De volgorde is willekeurig. Met deze vijf boeken kun je na de zomerperiode aan de slag met de krachtige inzichten en inspirerende voorbeelden. En ook als je niet per sé wilt veranderen maar gewoon een goed boek wil lezen dan kun je met deze top 5 uit de voeten. Ik weet zeker dat je daarna toch aan de slag gaat met enkele ideeën. Wedden? En ik vermoed dat het iets te maken heeft met minder zaken tegelijkertijd op te pakken maar je aandacht echt te richten op wat je belangrijk vindt….

5 leestips: Originals van Adam Grant5 leestips: Innovators Uitvinders van Walter Isaacson5 leestips: Nooit Meer te Druk van Tony Crabbe5 leestips: Op zoek naar Geluk van Ap Dijksterhuis5 leestips: Diep Werk Cal Newport

 1. Originals – Adam Grant
 2. De Uitvinders – Walter Isaacson
 3. Nooit meer te druk – Tony Crabbe
 4. Op zoek naar Geluk – Ap Dijksterhuis
 5. Diep Werk – Cal Newport
  Klik hier voor de toelichting
   

  Patrick Davidson is als schrijver, spreker en adviseur verbonden aan betterday en EnergyFinder waar hij mensen en teams, zowel bij start-ups als klassieke organisaties, helpt om prestatiesprongen te maken. Begin juli verschijnt van Patrick Davidson en Hans van der Loo het boek Musk Mania, de 5 waanzinnige succesprincipes van Elon Musk. Musk Mania is de eerste Wavemakers-publicatie waarin nieuw leiderschap wordt ontleed vanuit de driehoek energie, gedrag en prestaties. Volg Patrick op Twitter via @davidsonbetter.

  Welk boek neemt u mee op vakantie? Wij zijn benieuwd!

  Laat het ons weten in een reactie op onze Facebookpagina en maak kans op het boek van uw keuze! Heeft u al een boek? Stuur of deel een foto van uzelf met het boek en maak kans op een exemplaar van ons nieuwste boek Musk Mania, de vijf waanzinnige succesprincipes van Elon Musk.

Download nu het whitepaper onderzoek energie werk corona