Denk je dat er meer in je team zit dan er nu uitkomt?

 In EnergyFinder, Event, Persoonlijk leiderschap, Stress, Waar haal je de energie vandaan?, Workshop

Cover-Mock-up-2e-drukHeb je het boek Waar haal je de energie? al gelezen en wil je nu aan de slag?

Dat kan op vele manieren, zoals je in het boek las. Zo trekken de auteurs van het boek ook dit najaar door het land voor workshops en lezingen waarin ze aan de slag gaan met alle tips en oefeningen uit het boek. Zo’n sessie kun je ook boeken bij jou op het werk. Hieronder vind je meer informatie.

 

ENERGIEKE MENSEN PRESTEREN BETER

Energieke medewerkers presteren gemiddeld ruim 40% beter. Het verschil tussen energieke en futloze medewerkers bedraagt een factor 10. Voor teams variëren die verschillen van een factor 40 tot maar liefst een factor 2.000!

Maak van jezelf en je team een powerhouse (WHJDEV) 1-2

BRANDSTOF UIT JE BREIN
Hoe kunnen jij en je team energieker presteren? Gewoon, door beter gebruik te maken van je natuur- lijke energiepotentieel. Zoals een auto zonder brandstof niet meer dan wat gepruttel laat horen, zo heeft ieder mens ook brandstof nodig om te presteren. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht bestaat die brandstof niet uit zaken die buiten ons liggen: energy drinks of superfood, een inke beloning of een aantrekkelijke werkomgeving. Die dingen werken vaak maar voor korte duur. Er is ook emotionele en mentale energie die uit jezelf komt. Die werkt veel beter en langduriger. Hij komt ́gewoon ́ uit je brein, kost niets en is altijd in overvloed beschikbaar. Als je maar weet hoe je die energie kunt laten stromen.

IN 2 X 90 MINUTEN: 5 GEHEIMEN EN 100 TIPS OM ENERGIEKER TE PRESTEREN
Hoe werkt energie, hoe kun je stress en sleur voorkomen en hoe kun je ervoor zorgen dat je nieuwe energie Maak van jezelf en je team een powerhouse (#WHJDEV) 2-2
krijgt? In deze drie uur durende workshop krijg je het antwoord op deze vragen. En meer dan dat: je verlaat de workshop met ruim 100 tips en oefeningen om van jezelf en je team een powerhouse te maken.

BOEKENKASTEN VOL GEBUNDELDE ENERGIE, MAAR VOORAL PRAKTISCHE ERVARING

Hans van der Loo en Patrick Davidson zijn superspecialisten op het terrein van energie, gedrag en prestaties. Ze combineren inzichten uit verschillende wetenschappelijke disciplines en hebben meer- dere boeken over het onderwerp gepubliceerd. Ze zijn door Management Team uitgeroepen tot vooraanstaande energiegoeroe. Hun workshops zijn gebaseerd op boekenkasten vol gebundelde energie. Maar belangrijker dan dat: zij bouwen voort op jarenlange ervaring in het energieker maken van mensen, teams en organisaties.

Voor meer informatie (over workshops en lezingen) en reserveringen, klik hier.

Het boek Waar haal je de energie vandaan? kun je in de winkel kopen of online.

 

Download nu het whitepaper onderzoek energie werk corona