ZOMERLEZEN, DE LEESTIP VAN DE DAG: HET NIEUWE MENTAAL – ELKE GERAERTS

 In Energiemanagement, Leestip, Stress

Mijn favoriete boek van dit voorjaar!

Een kennis tipte me al eens. “Je moet dat nieuwe boek van Elke lezen, dat is echt helemaal volgens jullie filosofie bij EnergyFinder.” En ze heeft gelijk. Nadat ik Elke hoorde spreken op een festival bestelde ik het boek.

Mijn favoriete boek van dit voorjaar!

Geraerts houdt een pleidooi voor het afschaffen van time management, net zoals Tony Crabbe dat twee jaar geleden ook al deed.

Manage je aandacht, niet je tijd”, schrijft ze. Over aandacht gesproken: Geraerts stelt dat in deze tijd niet zozeer het activeren van je aandacht maar het uitschakelen van de ruis de grootste uitdaging is. In het boek legt ze uit hoe rituelen je hierbij kunnen helpen. Helemaal spot on. Goed geschreven, met een mooie mix van onderzoek en praktische toepassingen.

Download nu het whitepaper onderzoek energie werk corona