We zoeken een energieke stagiair(e)

 In EnergyFinder

We zoeken een enthousiaste, zelfstandige en dynamische stagiair(e) voor ondersteuning van onze snelgroeiende bedrijven EnergyFinder en betterday, maar ook voor research ten behoeve van een nieuw boek over leiderschap en de cultuur van snelgroeiende bedrijven.

Afhankelijk van wat je wil en kunt, gaan we je voor een breed scala van activiteiten inzetten. Dat varieert van het corrigeren, vertalen en plaatsen van blogs, het redigeren en versturen van nieuwsbrieven, het updaten van diverse websites, het bedenken en vormgeven van trainingsmateriaal, het verrichten van research voor boeken en andere publicaties tot aan het meedoen aan trainingen en workshops.

Never a dull moment. En je kunt het nóg spannender maken door je zelf initiatief te nemen en je eigen ideeën in te brengen. Wil je werken in een dynamische en inspirerende omgeving, vind je dat je bij onze kernwaarden past (positief, leergierig, gedreven en verbindend) en vind je het geen probleem om tussen Amsterdam, Haarlem en Utrecht (onze standplaatsen) te pendelen, schrijf dan een korte en krachtige motivatiebrief en geef aan wat je in deze stageplaats aantrekt. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Denk jij dat je zo iemand bent, wil je snel groeien en durf je het aan om je in de dynamische wereld van energie te storten, schrijf dan een korte motivatiebrief aan ons. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Richt je motivatiebrief aan patrick@energyfinder.nl en hans@energyfinder.nl

 

* In 2017 werkten wij onder meer voor Heineken, VodafoneZiggo, Rijkswaterstaat en a.s.r Verzekeringen.

Download nu het whitepaper onderzoek energie werk corona