Ben jij een goede trainer die aan de slag wil met nieuwe methoden?

 In EnergyFinder

EnergyFinder groeit enorm snel. Daarom zoeken wij enthousiaste en dynamische trainers die op gedegen en goed onderbouwde wijze aan de slag willen gaan als gecertificeerde trainer bij het verrichten van energiemetingen en het begeleiden van activeringssessies door EnergyFinder.

EnergyFinder is een jong en snelgroeiend* bedrijf dat zich richt op het vinden van energiebronnen en energielekken bij individuen en teams. We hebben daartoe een uniek meetinstrument ontwikkeld en een daarbij passende activeringssessie bedacht.

Daarnaast bieden wij powerclasses (kortdurende trainingen gericht op een specifiek thema en gebruik makend van de methode van actieleren) aan. Om te kunnen voldoen aan de snelgroeiende vraag zoeken wij goede trainers die in aanmerking willen komen voor een nieuwe certificeringsronde. Na doorlopen van dit twee dagen durend traject (dat naast een inhoudelijk ook een praktijkgericht deel bevat) ben je als gecertificeerd trainer in staat om zelfstandig energiemetingen af te nemen en activeringssessies te faciliteren.

Wij zoeken: mensen met affiniteit voor energie, gedrag en prestaties.

 

Mensen, die geloven in de kracht van positieve psychologie en die er net zo hard aan willen werken als wij om het onbenutte potentieel bij medewerkers en teams vrij te maken. Mensen, die het gaaf vinden om met een nieuw en uniek instrument aan de slag te gaan. Mensen die weliswaar vlieguren hebben gemaakt als trainer, maar die ondernemend genoeg zijn om van de geijkte trainingspaden af te wijken. Mensen ook, die wellicht ons boek ´Waar haal je de energie vandaan?´ hebben gelezen en daar enthousiast van werden…

Denk jij dat je zo iemand bent, wil je snel groeien en durf je het aan om je in de dynamische wereld van energie te storten, schrijf dan een korte motivatiebrief aan ons. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Richt je motivatiebrief aan patrick@energyfinder.nl en hans@energyfinder.nl

 

* In 2017 werkten wij onder meer voor Heineken, VodafoneZiggo, Rijkswaterstaat en a.s.r Verzekeringen.

Save

Save

Leadership Boost

Download nu het whitepaper onderzoek energie werk corona