Sectorstudie Onderwijs (Energie van werkend Nederland 2018)

 In Energie werkend Nederland, Infographic, Leestip, Nieuwsbrief, Sectoren, Whitepaper

“We zijn in het onderwijs de afgelopen jaren bergen energie verloren als gevolg van de enorme werkdruk. Nu gaat het iets beter. Daarbij komt dat mensen in het onderwijs niet geneigd zijn om bij de pakken neer te zitten”.

Dat kun je lezen in de sectorstudie Onderwijs die we komende week publiceren en die jij, als bezoeker aan onze website, nu al kunt downloaden. Daarin lees je in detail waar werknemers in het onderwijs energie van krijgen, waar ze juist energie lekken én wat de verschillen zijn binnen de deelsectoren van het onderwijs.

Op eenzelfde wijze is ook de energie van de Overheid in kaart gebracht via de sectorstudie Overheid.

Beide sectorstudies zijn een verdieping op het whitepaper dat we medio september publiceerden. Je kunt zowel de beide sectorstudies als het whitepaper en de infographic van het onderzoek gratis downloaden via onze site. Uiteraard horen we ook nu weer graag jullie reacties.

De afgelopen weken zijn we trouwens ook een serie goed gelezen blogs gestart voor HR Community en hebben we een nieuwe powerclass (versnelde leergang) gelanceerd. Meer over de powerclasses in onze volgende nieuwsbrief eind november. Daarin vind je dan naast de sectorstudie zorg & welzijn ook een interview met Harvard-professor Francesca Gino.

Download nu het whitepaper onderzoek energie werk corona