Tools uit het boek Werkvuur

 In ACTIV, Werkvuur

Tools uit het boek Werkvuur

Als je het boek Werkvuur hebt aangeschaft dan krijg je het e-book gratis. Zie daarvoor de code in het begin van je papieren exemplaar.

De komende weken vind je hier veel extra materialen uit het nieuwe boek Werkvuur.

  

  • Best practices (een kijkje achter de schermen bij positieve uitzonderingen, zoals Twitter)
  • Tools (interventies, formats)
  • Deleted scenes (zoals het Kennisfestival, US Army)
  • Interviews (het werkvuur van…., de toekomst van werk volgens…,HR aan het woord)
  • Sneak preview
  • en nog veel meer…

 

Over het boek Werkvuur

Wakker het werkvuur aan – zonder op te branden

Het verlangen naar bevredigend werk is groter dan ooit. Toch is het werkvuur – de positieve energie om aan de slag te gaan – de laatste jaren geleidelijk uitgedoofd. Uit onderzoek blijkt dat iets meer dan 1 op de 10 van alle werken- den enthousiast en met volle energie aan het werk is. De rest is verkrampt bezig, wacht op betere tijden of is zelfs volledig afgehaakt. De belangrijkste oorzaak: onze manier van werken werkt niet meer. De veranderende omgeving stelt steeds hogere eisen aan ons werk, terwijl de omstandigheden almaar zwaarder worden. Dit vertaalt zich in steeds meer stress, sleur en tegenzin.

WERKVUUR laat op wervelende wijze zien wat er misgaat met ons werk, maar ook hoe wij uit de werkmalaise kunnen ontsnappen en op doeltreffende wijze stress kunnen bestrijden. Het boek neemt je mee in de woelige wereld van werk en energie. Aan de hand van de nieuwste wetenschappelijke inzichten op het gebied van positieve energie, inspirerende cases en prikkelende, vaak tegendraadse opvattingen van spraakmakende (inter)nationale experts, ontdek je hoe je jezelf en anderen op gerichte wijze kunt activeren. Neem de regie over eigen energie weer in eigen hand.

Wat zeggen lezers en experts over Werkvuur?

‘In dit boek lees je een hele serie inspirerende voorbeelden en krijg je instrumenten en aanpakken in handen om jezelf opnieuw uit te vinden. (…) Probeer jezelf aan te vuren om de dingen te doen die bij jou passen en die positieve impact op anderen hebben. Je weet nu hoe dat kan!’
Elke Geraerts, Neuropsycholoog en bestsellerauteur

 

 

 

 

Download nu het whitepaper onderzoek energie werk corona